1. Redőny szerelés
  2. Alumínium redőny

Alumínium redőny

Ismerje meg a redőnyök prémium szegmensét az alumínium redőnyöket. Az alumínium redőny megbízható, strapabíró, könnyen kezelhető, tökéletes árnyékolást biztosít, remek hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik és kiváló az anyagminősége is. Megrendelhető több színben, több vezérléssel és kérheti beépített szúnyoghálóval is. Rendelje meg 2 év garanciával és a megrendeléstől számított 2 heten belül sor kerül a felszerelésre is.

Az alumínium redőnyeink alapvetően kézi működtetésüek, de minden termék rendelhető motorral.  A kézi működtetés gurtni vagy zsínór segítségével történik, de mivel az alumínium redőny lamellái könnyűek, így bárki könnyedén tudja kezelni. Ha úgy dönt, hogy ön motorral szeretné a redőny vezérlését megoldani, akkor választhatja a távirányítót, kapcsolót vagy bekötheti okos otthon rendszerbe.

További kiegészítőként rendelheti a redőnyt integrált szúnyoghálóval is, melynek egyik előnye, hogy ha gyártáskor kerül a redőnybe a szúnyogháló, akkor olcsóbban juthatunk hozzá, mintha utólag építettjük be. Minden esetben mozgatható szúnyogháló kerül beépítésre, mely szelőztetés esetén nem gátolja a levegő mozgását.

A redőny ára számos tényezőtől függ, úgy mint a pontos méretek, a kiválasztott színtől, vezérléstől, a nyilászáró paramétereitől és attól, hogy szeretne -e szúnyoghálót is hozzá. Éppen ezért szakembereünk díj és kötelezettségmentesen felkeresi önt és rögzíti a pontos méreteket, illetve az ön igényeit. A felmérés végén pontos árajánlatot kínál, mely tartalmazni fogja a felszerelés dátumát is. Ez az árajánlat Önt nem kötelezi semmire, díjmentesen állhat el a megrendeléstől.

Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött, kiváló gyártói termékkel kínáljuk a piacon elérhető legjobb minőségű szolgáltatást ügyfeleink részére. Ha megválaszolatlan kérdései maradtak, akkor hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (70) 313 42 37 telefonszámon és készséggel megválaszoljuk őket.

Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak vagy redőnyt szeretne rendelni kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 20:00 között a  +36 (70) 313 42 37 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit

vagy
Ajánlatkérés

AluRoll

Külső tokos alumínium redőny

Alul 45 fokban hajlított redőnytokkal.

Aluroll külső tokos alumínium redőny

Az Aluroll egy külső tokos alumínium redőny, melynek redőnytokja 45 fokban hajlított, horgonyzott és festett lemeztokkal rendelkezik, amely alumínium oldalvégekkel záródik. Működése a kefés lefutó síneknek és a porvédős csapágyazásnak köszönhetően csendes. A több színben is rendelhetjük mind a keretet, mind a léceket. Kezelése rendkívül könnyű, anyag ellenére egyáltalán nem nehéz. Alapfelszereltséggel gurtnival vagy zsínórral szállítjuk, 2 év garanciával rendelhető.

Motorral és szúnyoghálóval is rendelhető.

AluRoll

Aluhid

Vakolható tokos alumínium redőny

Építkezés során beépíthető.

Aluhid vakolható tokos alumínium redőny

Az Aluhid külső tokos alumínium redőny szinte minden tulajdonságában megegyezik az Aluroll redőnyével, azzal az eltéréssel, hogy az Aluhid egy vakolható tokos redőny. A vakolható tokos redőny előnye, hogy a vakolás segítségével a redőnytok elrejthető az épület homlokzatában. Fontos tudni, hogy ezt a fajta redőnyt csak építkezés során szerelhetjük be. Többet szeretne tudni a vakolható tokos redőnyről? Kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat és szakemberünk válaszol az összes kérdésére.

Motorral és szúnyoghálóval is rendelhető.

Aluhid

Owal

Külső tokos alumínium redőny

Ovális formájú redőnytokkal.

Owal - külső tokos alumínium redőny

Az Owal külső tokos alumínium redőny az ovális redőnytokjáról kapta nevét. A divatos ovális formájú, extrudált alumínium tokkal és oldalvégekkel rendelkezik. Működése a kefés lefutó színeknek és a porvédős csapágyazásnak köszönhetően csendes. Bár alumíniumból készült, működtetése könnyű. Alapfelszereltségként gurtnival vagy zsínórral rendelhető, de kéziműködtetés esetén felár ellenében választhatunk hozzá hajtókart is.  A redőny kerete és lécei több színben is rendelhető.

Motorral és szúnyoghálóval is rendelhető.

Owal

Vakolható Heroal

Vakolható tokos alumínium redőny

Építkezés során beépíthető.

Heroal - Vakolható tokos alumínium redőny

A Heroal vakolható tokos redőny egy német gyártó terméke, mely a jól ismert német minőséggel készül. A vakolható tokos redőny előnye, hogy vakolás után a redőny tokja elrejthető az épület homlokzatában. A vakolható Heroal redőny vastagabb anyagból készül, redőnylécei speciális felületkezelési eljáráson esnek át, melyek biztosítják a kiemelkedő kopásállóságot. Összegezve a Heroal redőny rendkívül strapabíró, hosszú élettartalmú redőnylécei hosszú ideig kiszolgálják az ön igényeit.

Motorral és szúnyoghálóval is rendelhető.

Vakolható Heroal

Atenád kompakt

Külső tokos alumínium redőny

Alul 45 fokban csapott redőnytokkal

Atenád kompakt - Külső tokos alumínium redőny

Az Atenád kompakt magyar gyártású alkatrészekből készül a német Heroal gyártmányú redőnylécekkel szerelve. A hazai gyártásnak köszönhetően kedvező áron kínáljuk. Vékonyabb lemezszerkezet, alacsony kapcsolódási pont és szögletes - alul 45 fokban csapott - tok jellemzi. Ez a redőny karc elleni védelemmel, vízálló tokkal van ellátva, illetve a csapágyazott tengelyszerkezetnek köszönhetően rendkívül egyenletes működést biztosít. Rendelhetjük feltolásgátlóval, több színben, 2 év garanciával.

Motorral és szúnygálóval is rendelhető.

Atenád kompakt

Heroal Ovális

Külső tokos alumínium redőny

45 fokos és ívelt tokkal is rendelhető

Heroal ovális - külső tokos alumínium redőny

A Heroal ovális német gyártású, német minőségű külső tokos alumínium redőny, mely ovális redőnytokkal rendelkezik. E redőny is el van látva a vízálló tokkal, karc elleni védelemmel és kíváló minőségű redőnylécekkel. Az alumínium felületére többrétegű, magas ellenállóképeségű bevonat kerül, mely ellenáll az időjárás viszontagságainak, hosszú távon megőrzi színét és fényes felületét. Széles színválasztékkal, 2 év garanciával és feltolásgátlóval ellátva rendelhetjük meg.

Motorral és szúnyoghálóval is rendelhető.

Heroal Ovális

Kézi működtetés

A redőnyt alapfelszereltségként kézi működtetéssel szállítjuk, ilyenkor gurtni, zsinór vagy hajtókar közül választhat. Minden általunk forgalmazott redőnyt könnyű kézzel is működtetni. Maga a gurtni és a zsínór létezik több vastagságban, több színben, melyről ügyfélszolgálatunk további információval szolgálhat

Természetesen redőnymotorral meg tudja rendelni a terméket.

Kérje a redőnyt motoros működtetéssel.

Együtt olcsóbb! Rendelje redőnymotorral az alumínium redőnyt és válasszon a három működtetés közül: távirányító, kapcsoló vagy kösse be okos otthon rendszerbe. Az okos otthon rendszer több előnnyel is rendelkezik. Például a vezérlés automatizálható vagy távolról valamilyen eszközzel - telefon, tablet vagy számítógép- vezérelhető.

A gyártó minden motorra 5 év garanciát biztosít, részletek felől érdeklődjön az ügyfélszolgálatunknál.

Integrált szúnyoghálóval is rendelhető

A külső tokos alumínium redőnybe egy úgynevezett mozgatható szúnyogháló kerül beépítésre, mely azt jelenti, hogy szükség esetén felhúzható, így hatékonyabban szellőztethetjük ki a szobát. Természetesen a szúnyogháló mozgatása teljesen független a redőnylécektől.

Igény esetén kérheti erősebb - állatbiztos - szúnyoghálóval is, mely azt jelenti, hogy a szúnyogháló sűrűbben szőtt (vagy erősebb anyagból készült) és ezáltal jobban bírja a megpróbáltatásokat.

Válasszon az elérhető színek közül!

Ma már nem csak az alapáras fehér és barna színek közül választhat. Bővebb információt kérjen az ügyfélszolgálatunkról vagy felmérés során a szakemberünktől.

Mit kell tudni a redőny rendelésről?

Mint a legtöbb árnyékolástechnikai termék, a redőny is egyedi méretek és egyedi igények alapján, személyre szólóan készül el. Éppen ezért minden esetben szakemberünk felkeresi Önt személyesen és felméri pontos igényeit, illetve a nyílászáró méreteit. A redőny árát a következő tényezők határozzák meg: Mekkora redőnyre van szüksége? Milyen színben szeretné a redőnyt? Kér-e hozzá szúnyoghálót? Szeretné-e redőnymotorral működtetni? Van-e bármilyen speciális igénye? 

A felmérés végén szakemberünk ajánlatot ad önnek, mely nem kötelezi önt semmire sem. Az ajánlat része: méretek, igényei, a redőny ára és a gyártáshoz szükséges idő. Ha az ajánlatot elfogadja, akkor megkezdődik a gyártás, mely általában 5 munkanapon vesz igénybe. A gyártást követően szakemberünk egyeztett egy időpontot önnel a felszereléshez. Minden általunk felszerelt redőnyhöz 2 év garanciát adunk és természetesen számlát.

Visszahívást kérek

Segítség a redőnyszerelésben

Ha maradt megválaszolatlan kérdése vagy szeretne egy felmérést kérni, hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 20:00 óra között vagy írjon nekünk levelet az ajanlatkeres@redony-szereles.hu email címünkre és mi készséggel megválaszoljuk valamennyi kérdését.

+36 (70) 313 42 37

Felmérés 3 napon belül.

72 órán belül elvégezzük a felmérést.

Motorra 5 év garancia.

5 év garancia az összes motorra

Gyártási idő: 5 nap.

5 nap alatt legyártjuk a redőnyt.

Kizárólag számlával.

Minden esetben adunk számlát.

2 év garancia a redőnyre.

2 év garancia az összes redőnyre.

Rendeljen gondtalanul

Nálunk nincsenek meglepetések.

Miért minket válasszon?

Precíz, megbízható vállalkozás vagyunk, akiknek fontos a hírneve és ügyfeleink elégedettsége. Éppen ezért mindent megteszünk azért, hogy csakis kiváló munkát adjunk ki a kezünkből. Kínosan ügyelünk arra, hogy kizárólag magasan kvalifikált szakembert alkalmazzunk és gondosan megválogatjuk a beszállítóinkat is. Tegyen egy próbát velünk és nem fogja megbánni!

Megbízható ügyfélszolgálat

Garantáljuk, hogy minket munkaidőben mindig el fog érni.

Igazi szakemberek

Kizárólag képesített, tapasztalt munkatársakkal dolgozunk.

Ingyenes felmérés

Felmérésünk minden esetben díj és kötelezettség mentes.

Garancia és számla

Minden munkánkra garanciát és számlát adunk.

Alumínium redőny
Alumínium redőny
Alumínium redőny
Alumínium redőny
Alumínium redőny
Alumínium redőny

Kiszállást és felmérést vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu, Piliscsaba, Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs, Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence, Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza