1. Redőny szerelés
  2. Redőny

Redőny

Cégünk kiváló minőségű és esztétikus redőnyöket forgalmaz, melyekre egységesen igaz, hogy tökéletes árnyékolást biztosítanak, remek hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, nagyon hosszú ideig szolgálják majd ki az ön igényeit. Szemben a Praktikeres, OBI-s árnyékolókkal ezek a termékek sokkal erősebb anyagból készülnek, strapabíróbbak és később is kaphatóak lesznek hozzájuk alkatrészek. Tekintse meg kínálatunk.

Műanyag redőny

Az általunk forgalmazott külső tokos műanyag redőnyök sokkal erősebb műanyagból készülnek, mint a korábbi műanyag redőnyök, csendesebbek és esztétikus megjelenésükkel már már az alumínium redőny megjelenését idézik. A műanyag redőny mindent tudd amit ma elvárunk a modern redőnyöktől, ugyanakkor remek ár / érték aránnyal rendelkezik. Műanyag redőnyök közül választhatunk vakolható tokos redőnyt, illetve rendelhetünk beépített szúnyoghálót és / vagy redőnymotort is.

Alumínium redőny

Az alumínium redőny képviseli a prémium szegmenst. Az alumínium redőnyök sokkal ellenállóbak - a külső hatások tekintetében -, mint a műanyagból készült társaik. Továbbá tokjuk vízálló, elláthatóak feltolásgátlóval és rendelkeznek a redőnyprofilok karcolódás elleni védelemmel is. A hazai gyártásnak köszönhetően kedvező árral kínáljuk őket. Az alumínium redőnyből is létezik vakolható tokos változat, illetve rendelhetjük a redőnyt szúnyoghálóval és / vagy redőnymotorral is.

Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak vagy redőnyt szeretne rendelni kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 20:00 között a  +36 (70) 313 42 37 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit

vagy
Ajánlatkérés

Polyroll

Külső tokos műanyag redőny

Alul 45 fokban csapott tokkal

Külső tokos műanyag redőny

A Polyroll egy külső tokos műanyag redőny, mely sokkal erősebb műanyagból készült, mint a korábbi redőnyök. Ráadásul ez a redőny alumínium oldalvégekkel záródik, amely biztosítja annak hosszabb élettartalmát. Az árnyékoló működése rendkívül csendes, amit a kefés lefutó síneknek és a porvédős csapágyazásnak is köszönhet. Alapfelszereltségként gurtnival kínáljuk, 2 év garanciával, több színben.

E termék rendelhető szúnyoghálóval és redőnymotorral.

PolyRoll

Polyhid

Külső tokos műanyag redőny

Csak építkezés során építhető be.

Vakolható tokos műanyag redőny

A Polyhid alapvetően egy vakolható Polyroll külső tokos műanyag redőny. E redőny csak építkezés során szerelhető be. A vakolható tokos előnye, hogy a vakolás végeztével a redőny tokja tökéletesen elrejthető az épület homlokzatában. Alapfelszereltségként gurtnival vagy zsínórral szereljük. A keret és léc alapszíne a fehér. Ha ettől eltérő színben szeretné megrendelni, akkor a felmérés során szakemberünk megmutatja a választékot.

E termék rendelhető szúnyoghálóval és redőnymotorral.

PolyHid

Easyplast

Külső tokos műanyag redőny

Alul csapott vagy alul-felül csapott tokkal

Külső tokos alumínium redőny

Az Easyplast szintén egy külső tokos műanyag redőny, de rendelkezik néhány olyan előnnyel, mely a többi műanyag redőnynél nem elérhető. Ilyen előny, hogy felszerelhetjük elcsúszás elleni védelemmel, kérhetjük a redőnyt "kopi tokkal", melyre akkor van szükségünk, hogy ha a redőny tokja túlnyúlik a fal síkján, illetve külső megjelenése megegyezik az alumínium redőny formavilágával. Megrendeléstől számítva 5 napon belül legyártjuk.

E termék rendelhető szúnyoghálóval és redőnymotorral.

Easyplast

Alulroll

Külső tokos alumínium redőny

Alul 45 fokban hajlított redőnytokkal

Külső tokos alumínium redőny

Az Aluroll egy külső tokos alumínium redőny, melynek redőnytokja 45 fokban hajlított, horgonyzott és festett lemeztokkal rendelkezik, amely alumínium oldalvégekkel záródik. Működése a kefés lefutó síneknek és a porvédős csapágyazásnak köszönhetően csendes. A több színben is rendelhetjük mind a keretet, mind a léceket. Kezelése rendkívül könnyű, anyag ellenére egyáltalán nem nehéz. Alapfelszereltséggel gurtnival vagy zsínórral szállítjuk, 2 év garanciával rendelhető.

Motorral és szúnyoghálóval is rendelhető.

AluRoll

Aluhid

Vakolható tokos alumínium redőny

Építkezés során beépíthető

Vakolható tokos alumínium redőny

Az Aluhid külső tokos alumínium redőny szinte minden tulajdonságában megegyezik az Aluroll redőnyével, azzal az eltéréssel, hogy az Aluhid egy vakolható tokos redőny. A vakolható tokos redőny előnye, hogy a vakolás segítségével a redőnytok elrejthető az épület homlokzatában. Fontos tudni, hogy ezt a fajta redőnyt csak építkezés során szerelhetjük be. Többet szeretne tudni a vakolható tokos redőnyről? Kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat és szakemberünk válaszol az összes kérdésére.

Motorral és szúnyoghálóval is rendelhető.

Aluhid

Owal

Külső tokos alumínium redőny

Ovális formájú redőnytokkal

Külső tokos alumínium redőny

Az Owal külső tokos alumínium redőny az ovális redőnytokjáról kapta nevét. A divatos ovális formájú, extrudált alumínium tokkal és oldalvégekkel rendelkezik. Működése a kefés lefutó színeknek és a porvédős csapágyazásnak köszönhetően csendes. Bár alumíniumból készült, működtetése könnyű. Alapfelszereltségként gurtnival vagy zsínórral rendelhető, de kéziműködtetés esetén felár ellenében választhatunk hozzá hajtókart is.  A redőny kerete és lécei több színben is rendelhető. 

Motorral és szúnyoghálóval is rendelhető.

Owal

Vakolható Heroal

Vakolható tokos alumínium redőny

Csak építkezés során szerelhető be

Vakolható tokos alumínium redőny

A Heroal vakolható tokos redőny egy német gyártó terméke, mely a jól ismert német minőséggel készül. A vakolható tokos redőny előnye, hogy vakolás után a redőny tokja elrejthető az épület homlokzatában. A vakolható Heroal redőny vastagabb anyagból készül, redőnylécei speciális felületkezelési eljáráson esnek át, melyek biztosítják a kiemelkedő kopásállóságot. Összegezve a Heroal redőny rendkívül strapabíró, hosszú élettartalmú redőnylécei hosszú ideig kiszolgálják az ön igényeit.

Motorral és szúnyoghálóval is rendelhető.

Vakolható Heroal

Atenád kompakt

Külső tokos alumínium redőny

Alul 45 fokban hajlított redőnytokkal.

Külső tokos alumínium redőny

Az Atenád kompakt magyar gyártású alkatrészekből készül a német Heroal gyártmányú redőnylécekkel szerelve. A hazai gyártásnak köszönhetően kedvező áron kínáljuk. Vékonyabb lemezszerkezet, alacsony kapcsolódási pont és szögletes - alul 45 fokban csapott - tok jellemzi. Ez a redőny karc elleni védelemmel, vízálló tokkal van ellátva, illetve a csapágyazott tengelyszerkezetnek köszönhetően rendkívül egyenletes működést biztosít. Rendelhetjük feltolásgátlóval, több színben, 2 év garanciával.

Motorral és szúnyoghálóval is rendelhető.

Atenád kompakt

Heroal ovális

Külső tokos alumínium redőny

Alul 45 fokban hajlított redőnytokkal.

Külső tokos alumínium redőny

A Heroal ovális német gyártású, német minőségű külső tokos alumínium redőny, mely ovális redőnytokkal rendelkezik. E redőny is el van látva a vízálló tokkal, karc elleni védelemmel és kíváló minőségű redőnylécekkel. Az alumínium felületére többrétegű, magas ellenállóképeségű bevonat kerül, mely ellenáll az időjárás viszontagságainak, hosszú távon megőrzi színét és fényes felületét. Széles színválasztékkal, 2 év garanciával és feltolásgátlóval ellátva rendelhetjük meg.

Motorral és szúnyoghálóval is rendelhető.

Heroal Ovális

Kézi működtetés

A redőnyt alapfelszereltségként kézi működtetéssel szállítjuk, ilyenkor gurtni, zsinór vagy hajtókar közül választhat. Minden általunk forgalmazott redőnyt könnyű kézzel is működtetni. Maga a gurtni és a zsínór létezik több vastagságban, több színben, melyről ügyfélszolgálatunk további információval szolgálhat

Természetesen redőnymotorral meg tudja rendelni a terméket.

Kérje a redőnyt motoros működtetéssel.

Együtt olcsóbb! Rendelje redőnymotorral a redőnyt és válasszon a három működtetés közül: távirányító, kapcsoló vagy kösse be okos otthon rendszerbe. Az okos otthon rendszer több előnnyel is rendelkezik. Például a vezérlés automatizálható vagy távolról valamilyen eszközzel - telefon, tablet vagy számítógép- vezérelhető.

A gyártó minden motorra 5 év garanciát biztosít, részletek felől érdeklődjön az ügyfélszolgálatunknál.

Integrált szúnyoghálóval is rendelhető

A redőnybe egy úgynevezett mozgatható szúnyogháló kerül beépítésre, mely azt jelenti, hogy szükség esetén felhúzható, így hatékonyabban szellőztethetjük ki a szobát. Természetesen a szúnyogháló mozgatása teljesen független a redőnylécektől.

Igény esetén kérheti erősebb - állatbiztos - szúnyoghálóval is, mely azt jelenti, hogy a szúnyogháló sűrűbben szőtt (vagy erősebb anyagból készült) és ezáltal jobban bírja a megpróbáltatásokat.

Válasszon az elérhető színek közül!

Ma már nem csak az alapáras fehér és barna színek közül választhat. Bővebb információt kérjen az ügyfélszolgálatunkról vagy felmérés során a szakemberünktől.

Mennyibe kerül a redőny?

Mint a legtöbb árnyékolástechnikai termék esetében, a redőny is egyedi méretek és igények alapján kerül legyártásra. Éppen ezért szakemberünk felkeresi önt és rögzíti a pontos méreteket, illetve az ön igényeit. A felmérés végén ajánlatot adunk, mely tartalmazza a fix árat, illetve a felszerelés várható időpontját. Az ajánlatot díj és kötelezettségmentesen visszautasíthatja.

Mennyi idő még felszereljük?

A felméréshez az ügyfélszolgálatunkkal egyeztethet időpontot, de általában 3 napon belül sor kerül rá. Ha elfogadja ajánlatunkat, akkor megkezdődik a gyártás, mely általában terheltségtől függően 5 nap alatt szokott elkészülni. Ha a redőny elkészült ügyfélszolgálatunk felveszi önnel a kapcsolatot és egyeztett egy időpontot a felszereléshez. Az egész folyamat 2 hétnél nem szokott több időt igénybe venni.

Visszahívást kérek

Kérdése maradt?

Ha maradt megválaszolatlan kérdése vagy szeretne egy felmérést kérni, hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon óra között vagy írjon nekünk levelet az email címünkre és mi készséggel megválaszoljuk valamennyi kérdését.

+36 (70) 313 42 37

Felmérés 3 napon belül.

72 órán belül elvégezzük a felmérést.

Motorra 5 év garancia.

5 év garancia az összes motorra

Gyártási idő: 5 nap.

5 nap alatt legyártjuk a redőnyt.

Kizárólag számlával.

Minden esetben adunk számlát.

2 év garancia a redőnyre.

2 év garancia az összes redőnyre.

Rendeljen gondtalanul

Nálunk nincsenek meglepetések.

Miért minket válasszon?

Precíz, megbízható vállalkozás vagyunk, akiknek fontos a hírneve és ügyfeleink elégedettsége. Éppen ezért mindent megteszünk azért, hogy csakis kiváló munkát adjunk ki a kezünkből. Kínosan ügyelünk arra, hogy kizárólag magasan kvalifikált szakembert alkalmazzunk és gondosan megválogatjuk a beszállítóinkat is. Tegyen egy próbát velünk és nem fogja megbánni!

Megbízható ügyfélszolgálat

Garantáljuk, hogy minket munkaidőben mindig el fog érni.

Igazi szakemberek

Kizárólag képesített, tapasztalt munkatársakkal dolgozunk.

Ingyenes felmérés

Felmérésünk minden esetben díj és kötelezettség mentes.

Garancia és számla

Minden munkánkra garanciát és számlát adunk.

külső tokos redőny
külső tokos redőny
külső tokos redőny
külső tokos redőny
külső tokos redőny
külső tokos redőny

Kiszállást és felmérést vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu, Piliscsaba, Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs, Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence, Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza