1. Redőny szerelés
  2. Motoros redőny

Motoros redőny

Motoros alumínium redőny

A motoros alumínium redőny, a redőnyök prémium szegmense, megbízható, strapabíró és rendkívül hosszú élettartalmű redőny, mely tökéletes árnyékolást, hang és hőszigetelést biztosít. Esztétikus megjelenésével emeli ingatlana értékét. Több színben is választható. Továbbá rendelheti beépített szúnyoghálóval is, hiszen együtt olcsóbb, mint utólag beépíteni. Választhat alul 45 fokban csapott tokkal, alul felül csapott tokkal és ovális alakú tokkal is. 

Motoros műanyag redőny

A motoros műanyag redőny ár / érték arányban kiváló választás. A ma gyártott műanyag redőnyök erősebb műanyagból készülnek mint korábban, csendesebbek. Strapabíró képességűk ugyan nem ér fel az alumínium redőnyökével, de ez a műanyag redőny árában vissza köszön. Műanyag redőnyöket magyarországi gyártótól szerezzük be, így az alkatrész utánpótlás biztosított később is. Több színben és redőnytokban is elréhető.

Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött vállaljuk Pest megye egész területén leendő redőnye legyártását és felszerelését. A rendeléstől számított 2 heten belül elkészül redőnye, majd ezt követően egy előre egyeztett időpontban azt felszereljük. Minden munkánkra számlát és garanciát vállalunk.

Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak vagy redőnyt szeretne rendelni kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 20:00 között a  +36 (70) 313 42 37 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit

vagy
Írjon nekünk

PolyRoll

Motoros műanyag redőny

Alul 45 fokban csapott tokkal

Motoros műanyag redőny

A műanyag redőny rendkívül megbízható, könnyen kezelhető, olcsó, tökéletes árnyékolást biztosít, remek hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Mivel a műanyag redőny lécei nagyon könnyűek, így a felhúzásuk - leeresztésük nem jelenthet gondok a gyerekeknek sem. A PolyRoll egy új típusú, új generációs műanyag redőny. Ez röviden azt jelenti, hogy ez a külső tokos műanyag redőny sokkal erősebb, tartósabb műanyagból készül, illetve alumínium oldalvégekkel záródik, így élettartama jelentősen megnőtt.

Br 15 000 Ft / m2 + redőnymotor (35 000Ft)

PolyRoll

PolyHid

Motoros műanyag redőny

Vakolható tokos redőny

Motoros műanyag redőny

A Polyhid egy új típusú, új generációs vakolható tokos műanyag redőny. A vakolható tokos redőny építkezések során építhető be az ablakba. Azért beszélünk új generációs, új típusú műanyag redőnyről, mert a gyártó az elmúlt évtized tapsztalatait felhasználva tovább fejlesztette a redőnyt, hogy az megbízhatóbb és erősebb legyen, mint korábban. A Polyhid műanyag redőny rendelhető motorral és / vagy szúnyoghálóval. Alapszínek: fehér és barna, de egyéb RAL színekben is megrendelheti redőnyét. E termékbe is beépíthető szúnyogháló.

Br 20 000 Ft / m2 + redőnymotor (35 000 Ft)

PolyHid

EasyPlast

Motoros műanyag redőny

Alul - felül csapott tokkal

Motoros műanyag redőny

Az Easyplast szintén egy új generációs, új típusú külső tokos műanyag redőny, mely azt jelenti, hogy erősebb műanyagból készül - strapabíróbb, hosszabb élettartam - és csendesebb, mint a korábbi műanyag redőnyök. Ezen kívül, mint a legtöbb műanyag redőny remek ár / érték aránnyal is rendelkezik. Ez a műanyag redőny rendelhető alul és felül csapott - Kopi tok - tokkal is, melyre akkor van szükség, hogy ha a redőny tokja túlnyúlik a fal síkján. Így az esővízet elvezeti és nem áll meg a redőnytok tetején. Rendelje szúnyoghálóval együtt.

Br 20 000 Ft / m2 + redőnymotor (35 000 Ft )

Easyplast

AluRoll

Motoros alumínium redőny

Alul 45  fokban hajlított redőnytokkal

Motoros alumínium redőny

Az Aluroll egy külső tokos alumínium redőny, melynek a redőnytokja 45 fokban hajlított, horgonyzott és festett lemeztokkal rendelkezik, amely alumínium oldalvégekkel záródik. Működése, a kefés lefutó síneknek és a porvédős csapágyazásnak köszönhetően csendes. Az Aluroll népszerű termék, melyet a tökéletes árnyékolásának, remek hő- és hangszigetelő tulajdonságának, könnyű kezelhetőségének és hosszú élettartalmának köszönhet. E termék szúnyoghálóval is rendelhető.

Br. 22 500 Ft / m2 + redőnymotor (35 000 Ft)

AluRoll

AluHid

Motoros alumínium redőny

Vakolható tokkal

Motoros alumínium redőny

Az Aluhid egy újabb remek vakolható külső tokos alumínium redőny, melynek tokozata tökéletesen elrejthető a vakolatban. A kefés lefutó síneknek és a porvédős csapágyazásnak köszönhetően csendes. Ezt a redőnyt csak építkezés során szerelhető be. Az Aluhid lényegében egy Aluroll redőny csak vakolható tokot kapot. A redőny lécei több színben is elérhetőek. Alapfelszereltségként gurtnival, zsínórral rendelhető, de kérhetünk hozzá szúnyoghálót és / vagy redőnymotort is.

Br. 30 000 Ft / m2 + redőnymotor (35 000 Ft)

Aluhid

Owal

Motoros alumínium redőny

Ovális alakú tokkal

Motoros alumínium redőny

Az Owal egy külső tokos alumínium redőny, mely az ovális formájú tokjáról kapta a nevét. A Divatos ovális formájú, extrudált alumínium tokkal és oldalvégekkel rendelkezik. Működése a kefés lefutó síneknek és a porvégőds csapágyazásnak köszönhetően csendes. A tökéletes árnyékolás mellet, strapabíró, hosszú élettartalmmal rendelkezik és több szín közül is választhatunk. Alapfelszereltség mellet gurtnival vagy zsínórral vezérelhető, de rendelhetünk hozzá redőnymotort is.

Kérjen ajánlatot

Owal

Kézi működtetés

A redőnyt alapvetően kézi működtetéssel szállítjuk. Ilyenkor gurtni vagy zsinór segítségével működtethetjük, melyeket kétféle méretben és több színben kérhetünk. Létezik Mini és Maxi gurtni. A Mini gurtni vékonyabb még a Maxi gurtni szélesebb. A színek tekintetében érdeklődjön az ügyfélszolgálatnál.

Természetesen redőnymotorral meg tudja rendelni a terméket.

Kérje a redőnyt motoros működtetéssel.

Együtt olcsóbb! Rendelje redőnymotorral az alumínium redőnyt és válasszon a három működtetés közül: távirányító, kapcsoló vagy kösse be okos otthon rendszerbe. Az okos otthon rendszer több előnnyel is rendelkezik. Például a vezérlés automatizálható vagy távolról valamilyen eszközzel - telefon, tablet vagy számítógép- vezérelhető.

A gyártó minden motorra 5 év garanciát biztosít, részletek felől érdeklődjön az ügyfélszolgálatunknál.

Integrált szúnyoghálóval is rendelhető

A redőnybe egy úgynevezett mozgatható szúnyogháló kerül beépítésre, mely azt jelenti, hogy szükség esetén felhúzható, így hatékonyabban szellőztethetjük ki a szobát. Természetesen a szúnyogháló mozgatása teljesen független a redőnylécektől.

Igény esetén kérheti erősebb - állatbiztos - szúnyoghálóval is, mely azt jelenti, hogy a szúnyogháló sűrűbben szőtt (vagy erősebb anyagból készült) és ezáltal jobban bírja a megpróbáltatásokat.

Válasszon az elérhető színek közül!

Ma már nem csak az alapáras fehér és barna színek közül választhat. Bővebb információt kérjen az ügyfélszolgálatunkról vagy felmérés során a szakemberünktől.

Mennyibe kerül a redőny?

Mint a legtöbb árnyékolástechnikai termék esetében, a redőny is egyedi méretek és igények alapján kerül legyártásra. Éppen ezért szakemberünk felkeresi önt és rögzíti a pontos méreteket, illetve az ön igényeit. A felmérés végén ajánlatot adunk, mely tartalmazza a fix árat, illetve a felszerelés várható időpontját. Az ajánlatot díj és kötelezettségmentesen visszautasíthatja.

Mennyi idő még felszereljük?

A felméréshez az ügyfélszolgálatunkkal egyeztethet időpontot, de általában 3 napon belül sor kerül rá. Ha elfogadja ajánlatunkat, akkor megkezdődik a gyártás, mely általában terheltségtől függően 5 nap alatt szokott elkészülni. Ha a redőny elkészült ügyfélszolgálatunk felveszi önnel a kapcsolatot és egyeztett egy időpontot a felszereléshez. Az egész folyamat 2 hétnél nem szokott több időt igénybe venni.

Visszahívást kérek

Kérdése maradt?

Ha maradt megválaszolatlan kérdése vagy szeretne egy felmérést kérni, hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon óra között vagy írjon nekünk levelet az email címünkre és mi készséggel megválaszoljuk valamennyi kérdését.

+36 (70) 313 42 37

Felmérés 3 napon belül.

72 órán belül elvégezzük a felmérést.

Motorra 5 év garancia.

5 év garancia az összes motorra

Gyártási idő: 5 nap.

5 nap alatt legyártjuk a redőnyt.

Kizárólag számlával.

Minden esetben adunk számlát.

2 év garancia a redőnyre.

2 év garancia az összes redőnyre.

Rendeljen gondtalanul

Nálunk nincsenek meglepetések.

Miért minket válasszon?

Precíz, megbízható vállalkozás vagyunk, akiknek fontos a hírneve és ügyfeleink elégedettsége. Éppen ezért mindent megteszünk azért, hogy csakis kiváló munkát adjunk ki a kezünkből. Kínosan ügyelünk arra, hogy kizárólag magasan kvalifikált szakembert alkalmazzunk és gondosan megválogatjuk a beszállítóinkat is. Tegyen egy próbát velünk és nem fogja megbánni!

Megbízható ügyfélszolgálat

Garantáljuk, hogy minket munkaidőben mindig el fog érni.

Igazi szakemberek

Kizárólag képesített, tapasztalt munkatársakkal dolgozunk.

Ingyenes felmérés

Felmérésünk minden esetben díj és kötelezettség mentes.

Garancia és számla

Minden munkánkra garanciát és számlát adunk.

Kiszállást és felmérést vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu, Piliscsaba, Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs, Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence, Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza